Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd!
De Weggeefactie is afgelopen en we hopen dat jullie net zo genoten hebben van meedoen als wij van het organiseren hebben gedaan!

Zoals jullie misschien wel weten, is prijzen weggeven een van onze favoriete dingen. Mocht je deze keer geen geluk hebben gehad, zorg dan dat je dagelijks terugkomt naar GamePoint en het nieuws en de chatmededelingen goed in de gaten houdt. Want je weet nooit wanneer we je weer verrassen met een nieuwe leuke Weggeefactie!

Nogmaals, gefeliciteerd aan alle winnaars! Vergeet niet je adresgegevens door te geven, zodat we je prijs zo snel mogelijk kunnen opsturen.

HennySterkenbur -
hoeveel moet je inleveren voorirdat je iets wint in de rooms gp groot doen met weggeef aktie maar andere de munten jatten zelfs de vezameting van de vlinders alles ingepikt klaar met gp
MarcianoGP -
Beste HennySterkenbur, iedereen maakt evenveel kans om te winnen tijdens de Weggeefactie. Je hoeft dan ook alleen maar online te zijn. Maar ook voor de Bingo geldt, je moet natuurlijk wel wat geluk hebben, zeker omdat er veel mensen mee doen.
MirandaD107 -
jammer dat zoiets altijd na 20.00 uur is.Ik ben dan zelden online
MarcianoGP -
Hi MirandaD107, jammer om te horen dat 20:00 uur geen goede tijd voor je is. We organiseren regelmatig dit soort acties en soms zijn deze ook op andere tijden. Denk hierbij aan de Koningsdag Weggeefactie die bijvoorbeeld heel de dag duurde

Houd vooral het nieuws in de gaten om niets te missen!
Chi_HuaHua -
wanneer krijg ik mijn gewonnen kado`s van de vorige road eens een keer :D
Chi_HuaHua -
vraag waarom is de road zo oneerlijk ingedeeld de een krijgt 150 ,000 minten bij level 30 de ander 4800 is dat eerlijk gp of is dat spelgedrag politiek waar zijn jullie mee bezig we betalen allemaal ik net zogoed als de rest 400 euro in de maand is geen peuleschil dus stop met die onzin en geef elke speler evenveel en haal die naamblok weg voor bepaalde kamers want het is duidelijk bij jullie wie wel en niet mag winnen BELACHELIJK
kroelpluis -
ben het helamaal met je eens
MarcianoGP -
Beste Chi_HuaHua en kroelpuis,


De roads hebben we gebaseerd op onder andere speelgedrag van spelers. Dit doen we om te zorgen dat je met gelijksoorte spelers dezelfde road 'bewandelt' en uiteindelijk de beste ervaring hebt die bij jouw speelstijl past.

Dit betekent ook dat het kan zijn dat je deze keer niet dezelfde soort road hebt als bijvoorbeeld met Bunny Island en dus ook andere prijzen en uitdagingen.

We leren elke road meer en meer dus het kan zijn dat het de volgende keer weer anders is.