GRATIS Live Bingo Kaart!

GRATIS Live Bingo Kaart!
Één van onze spectaculaire hoogtepunten tijdens Winter Wonder Week is de spannende Live Bingo show! Bekende GamePoint-medewerkers nemen plaats voor de camera's en gaan tijdens een live Bingo ronde leuke prijzen weggeven.

  • Claim jouw GRATIS Live Bingokaart door hier te klikken
  • - Als je wilt kan je jouw LIVE Bingokaart printen, maar je kaart wordt automatisch gemarkeerd terwijl wij de ballen trekken
  • - Jouw kaart wordt ook gemarkeerd als je niet online bent tijdens de show
  • - Woensdag 18 december is het show time!

Wil je kans maken op nog meer prijzen? Dan is er natuurlijk ook nog de MEGA Weggeefactie op zondag 15 december waarbij we vanaf 19:00 uur, drie uur lang prijzen weggeven.

Claim nu jouw GRATIS Live Bingokaart!

donja01 -
heel leuk
cmaartje - 14 December, 2019 2:41 PM
leuk maar voor de mensen die totaal niet winnen is het niet egt leuk , maar als julie willen dat ik er mee stop goed hoor want ik ben dit gewoon zat je krijgt gewoon geen kans mr bolo zal me wel weer een ban geven doe maar de groeten met julie gp
ElineFleurGP -
Hoi cmaartje,

wat jammer dat je er zo over denkt. Echter maakt iedereen kans op vele verschillende prijzen. En de Mega Weggeefactie zondagavond 15 dec, duurt maar liefst 3 uur lang.Het enige wat je hoeft te doen is online te zijn in je favoriete Gamepoint spel en een oogje te houden op de chat. Er zijn de tijdens de WinterWonderWeek veel leuke evenementen, munten en prijzen te winnen. A.s. woensdag 18 dec is er ook een Live Bingo, wie weet heb je bij een van deze evenementen het geluk mee. Veel succes en plezier!
TinaW132 -
super
MoniqueBemelen -
de vaste vriendjes van jullie winnen wel weer
MarcianoGP -
Hallo MoniqueBemelen, iedereen maakt evenveel kans! ;)
jannie1951 - 18 December, 2019 9:41 AM
nou marciano dan moet je eens een poosje in een room gaan zitten en mee kijken,want het zijn toch echt de vaste winnaars hoor die alrijd winnen en niet een dag want ik zie echt al maanden de zelfda namen lans komen.maar jullie hebben er vrede mee om de mensen zo te besodemietere en ik ben zelf zo stom om steeds optewaarderen omdat ik het spelletje echt leuk vind maar ben het spuug zat
FireBird - 15 December, 2019 1:11 AM
Hallo GP ik heb een vraag bij de Live Show! kan je Live mee kijken naar jullie maar nu is het zo dat de Kwaliteit vaak op een afspeelsnelheid staat van 720,P kunnen jullie de afspeelsnelheid niet op standard 360,P want vele Laptop's en P.C's kunnen blijkbaar de 720,P afspeelsnelheid niet aan waardoor alles erg vertraagd word bij mede spelers die Live meekijken naar jullie en dan krijg je dat gezeur weer het is te traag en al die bla bla bla Of de Spelers uitleggen hoe zij zelf de afspeelsnelheid via de Live venster kunnen aanpassen ,Want ik zelf zet hem op 240,P via de
(instellingen op de Live venster) en dan kan ik jullie perfect volgen qua Live show! ,maar niet iedereen weet dus die instelling te vinden om de (Kwaliteit) afspeelsnelheid aan te passen ,dus misschien kunnen jullie hier iets mee?


MarcianoGP -
Hoi FireBird,
Dat is een goede vraag. Ik geef het door aan onze technische collega's die werken aan de livestreams en bijhorende instellingen. Zij zullen dan kijken en beslissen wat de beste oplossing is. Heel erg bedankt voor het meedenken! :)
IkBenTroeleke - 16 December, 2019 12:50 AM
Zo op dit moment ben ik boos! Ik wilde NIET maar dan ook ECHT NIET meespelen met de live bingo! Maar nu is het weer het zelfde gezeik als de vorige keer ik moet die stomme livebingo wel spelen want anders kan ik niet spelen of claimen want het kruisje om niet mee te doen dat er eerst zat is weg.

Ik weet dat het gratis is en misschien heel leuk voor andere spelers en voor jullie maar ik wil graag zelf blijven bepalen of ik wel of niet speel en nu wordt die live bingo me gewoon opgedrongen, terwijl ik dat dus NIET wil, ik weet dat ik nu in herhaling val en misschien vinden mensen me wel een grote zeikerd. Dat mag heb ik geen probleem mee.

Als die Livebingokaart weer gewist kan worden graag!!

En misschien dat er de volgende keer dat er weer (voor de meesten waarschijnlijk) zo'n "leuk" evenement wordt georganiseerd, dat er dan ook een knop in het pop-up scherm kan komen met

"Nee Bedankt" (of laat gewoon het kruisje in het scherm staan)

waarmee je dus aan kan geven dat je geen behoefte hebt om mee te spelen. Zodat spelers zelf kunnen beslissen, en niet jullie, of ze wel of niet deel willen nemen aan zo'n evenement!

Niet iedereen vindt het leuk om aan de akties mee te doen die jullie organiseren, tenminste ik denk dat er meerdere spelers zijn die liever gewoon hun spel spelen en eventueel met anderen willen chatten, geef mij en die eventuele andere spelers dan ook die kans om zelf die keuze te maken. Het continue verschijnen van alle pop-upschermpjes is al erg genoeg.

En jullie hoeven het (in ieder geval niet voor mij) ook niet jammer te vinden als er mensen zijn die niet mee willen spelen. Als iemand niet wil dan wil die niet, Punt.

Zo, ik ben mijn frustratie een beetje kwijt en hoop dat jullie in het vervolg met bovenstaande rekening willen houden.

En voor iedereen die wel mee wil spelen met de Livebingo, veel succes gewenst!


Fijne Feestdagen
MarcianoGP -
Beste ikbentroeleke,
vervelend om te horen dat je zo boos bent. Het kruisje staat inmiddels weer aan. Ik hoop dat je begrijpt dat je niet verplicht wordt om daadwerkelijk mee te doen met de Live Bingo vanavond, ook al heb je wel een gratis kaart geclaimed. Ik wens je veel speelplezier met de spellen die je wel graag wil spelen. :)

Ook voor jou; fijne feestdagen!
bibli -
Ik denk dat er een foutje zit in de aanmoediging bingo te spelen. Ik vind er bij Bayttle geen kruisje bij om het weg te deleten, want ik wilde battje spelen en niet naar Bingo gaan. Is dat te regelen? Graag, bij voorbaat dank.
MarcianoGP -
Beste bibli,
dankje voor je berichtje. Als het goed is vind je weer een kruisje om de Live Bingokaart weg te klikken. :)
bibli -
Correctie: Het spel waar geen kruisje bij staat is battle. Sorry voor de spelfouten in vorige klacht hierover.