Verzamel je moed voor de Halloween Weggeefactie

Verzamel je moed voor de Halloween Weggeefactie
Gegroet mede spokenjagers! Halloween bij GamePoint gaat er helemaal voor: Heb jij de moed al verzameld om Bingo in het Donker te spelen? Of heb je alle Halloween dabbers al uitgeprobeerd? Of heb je de gloednieuwe RoyalDice Beker met de vleermuis al verzameld? Probeer ze snel uit nu het nog kan!

Je hebt vast al gemerkt dat we op donderdag 31 oktober een Halloween Weggeefactie houden! Wat moet je doen om kans te maken? Mail jouw meest creatieve kostuum idee en mail deze naar [email protected] (vergeet niet je speelnaam te vermelden) of ga je favoriete spel in en gebruik ons ServicePunt. De leukste, gekste en spannendste inzendingen worden op donderdag 31 oktober vanaf 20:00 uur beloond met mooie prijzen! Ben jij moedig genoeg?

Trek je kostuum aan en doe mee met onze Monsterlijke Weggeefactie! (Als je durft)

Speel GamePoint Bingo!

loveduo1 -
ik heb net contact gehad met jullie (Vincent) heb alles gedaan wat hij vroeg maar ik kan nog steeds niet inloggen niet via eigen site en niet via fb.
MarcianoGP -
Hoi loveduo1, vervelend om te horen dat het nog niet is gelukt. Neem gerust nog een keer contact met ons op via de telefoon of via Livechat. Dan proberen we het gewoon nog een keer!
postzuur - 30 October, 2019 12:53 PM
laat het bloed maar stromen.
postzuur - 30 October, 2019 12:56 PM
ben benieuwt,welke griezels er komen. ik vreet ze met huid en haar op.
MarcianoGP -
Zo is dat!
aidy - 31 October, 2019 9:46 PM
leuk geluid als je inlog dacht dat er een duivennest hier was ik zoeken is het via de bingo dat geluid vanwege halloween mijn broer lig in een deuk en ik maar zoeken humor groetjes aidy
MarcianoGP -
Haha, geweldig!
aidy - 31 October, 2019 9:47 PM
kan er nog steeds om lachen
xiomaraaa -
zit in hele andere kamers , heb het over de 1 munten kamers het is nu 8.12 uur dan ben ik zo door mijn munten heen.