NOG MEER kans!

NOG MEER kans!
De Winter Wonder Week is verlengd! Om het te vieren hebben wij vanavond vanaf 19:00 uur een verrassingsweggeefactie! Niet in de prijzen gevallen tijdens de MEGA weggeefactie van gisteren? Zorg dan dat je er vanavond bij bent om kans te maken op Munten, VIP en SuperVIP!

Vergeet niet dat er nog steeds tijd is om je GRATIS Live Bingo kaart te halen. Op woensdag 18 december kan je LIVE meekijken of jij een winnaar bent! Tijdens de show gaat GamePoint LIVE de nummers voor je omroepen en maak je wederom kans op Munten, VIP en SuperVIP. Je Live Bingo kaart nog niet geclaimd? Klik snel hier!

Alles over Live Bingo op een rijtje:

  • Klik hier op je GRATIS Live Bingo kaart te claimen
  • De Live Bingo is een automatische ronde, zelfs wanneer je niet online bent, speel je mee
  • Op woensdag 18 December om 19:00 uur is het show time!

Haal snel jouw Live Bingo kaart!

arie27 -
graag bingo kaart
arie27 -
ikkomgraag
MarcianoGP -
Tot vanavond!
MoniqueBemelen -

This comment has been removed.

nora12345 -
Graag een kaartje
MarcianoGP -
Hi nora12345, heb je inmiddels al jouw Live Bingokaart? Als je een spel opent, zul je hier een bericht van krijgen en kun je hem direct claimen :) Veel plezier en succes!
bleuoog -
waarom word je gedwongen om de bingo in te gaan , TERWIJL ik dat NIET wil??????????
verander dat ,stelletje JOJO"S
MarcianoGP -
Hi blueoog, je wordt er 1 keer naar doorverwijzen na het claimen van de kaart. Je kunt er dan direct uit en naar het spel gaan dat je wel wil :)
ricky30 -
allemaal vriendjes die voorbij komen
els_1953_ - 17 December, 2019 8:56 AM
Kan niet typen bij de bingo
MarcianoGP -
Hi els_1953, kun je inmiddels weer chatten? Zo niet, neem dan even contact op met de helpdesk, dan helpen we je direct verder! :)
busjekomtzo70 -
li
busjekomtzo70 -
leuk
busjekomtzo70 -
leuk
GerardS621 -
Ik ben er ook graag bij
MarcianoGP -
Tot vanavond, GerardS621 en veel plezier en succes! :)
ha3ria1 - 18 December, 2019 10:08 AM
ik kom de bingo niet in door jullie Live kaart
MarcianoGP -
Hi ha3ria1, als je op claim bingokaart klikt kom je in de pagina, maar deze zal pas om 19:00 uur vanavond actief zijn, omdat de live show dan begint. Mocht het no niet gelukt zijn, bel dan even naar de helpdesk, dan kunnen we je het snelst helpen! :)
Mister_Solo -
Gamepoint, waarom worden topics gesloten terwijl deze nog actueel zijn?? En waarom komen er bijna geen antwoorden op vragen van spelers? Dit kan toch niet de bedoeling zijn !

Benieuwd of ik nu wel antwoord krijg !
MarcianoGP -
Beste Mister_Solo, blogberichten sluiten automatisch na een week, omdat dit altijd genoeg tijd is voor evenementen, op de Winter Wonder Week na. Daarnaast proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren op blogberichten, maar we zijn natuurlijk ook druk met spelers helpen via mail, chat en telefoon. ;)
ArchivedUser63ff7c8061067 -
@MarcianoGP, dan wil ik graag een eerlijk antwoord van je aangaande Candy Road....waarom zijn er maar 50 svips te vergeven bij prijs 23....en 32k munten staat totaal niet in verhouding tot een jaar svip...........na 50 svips waren ze dus uitverkocht
MarcianoGP -
Hoi mister_poker, je bedoelt dat je 32.000 Munten krijgt als de SuperVIP prijs op is? De Munten prijzen zijn troostprijzen, daarom staan ze niet helemaal in verhouding. Anders zouden er oneindig veel prijzen gegeven kunnen worden, en zijn er geen troostprijzen nodig.